Solid Lac

Solid Lac is een kruising tussen nagellak en gel en wordt aangebracht op de eigen lengte van de nagels in een kleur naar keuze. Dit systeem is geschikt voor hand -en teennagels, de houdbaarheid wordt bepaald naargelang de stevigheid van de natuurlijke nagels. Gemiddeld 2 á 3 weken.

Leerpunten:
* Mondeling theoretische kennis
* Lak techniek
* French manicure
* Advies kleuren combinatie
* Glitters en diamantjes verwerken

De training bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur en wordt in onderling overleg ingepland, er is geen model nodig aangezien er wordt geoefend op tips en / of medecursisten. Tijdens de training maak je gebruik van de door ons beschikbaar gestelde producten. Wanneer de training met goed gevolg is afgerond ontvang je het certificaat Solid Lac.
Lesgeld € 125.- incl. btw

Indien je nog niet in het bezit bent van de basismaterialen nagelstyling bieden wij in combinatie met deze les een basispakket aan met alle benodigde basismaterialen;
Uv-lamp, cuticle pusher deluxe, purifier 100ml, Solid bond 15ml , Solid lac 2in1 coat sealer 15ml, Solid finisher 150ml, Solid solution 150ml, Solid preparation 100ml, 500 nailwhipes, Royalty vijl 180/180 en een Empress 220/280 vijl voor € 110,- incl. btw

Wegens ons 10 jarig bestaan geven we 10% korting op bovenstaand voordeelpakket, deze korting is verrekend.

Extra optie!
Het is mogelijk om na het succesvol afronden van het eerste dagdeel deel te nemen aan een extra training (3 uur),
hiervoor heb je 2 modellen nodig waarbij je de Solid Lac in 1 gehele kleur en french manicure zet.
Je maakt gebruik van het voordeelpakket die je tijdens het eerste dagdeel hebt afgenomen, tijdens de les bieden we extra materialen en producten beschikbaar.
Lesgeld € 125.- incl. btw