Opleidingen

Investeer in jezelf en in je toekomst . . .

Shilly Beauty Care is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer hoogstaand opleidingsinstituut binnen de nagelbranch. Het instituut kenmerkt zich door de verschillende opleidingen en trainingen, die volgens amerikaanse normen gegeven worden, daarbij zijn combinaties uniek en vergroot het jou mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Opleidingen en trainingen worden in kleine groepen gehouden. Dit heeft een toegevoegde waarden en zorgt ervoor dat de leerstof veel sneller en beter opgenomen wordt. Een ervaren docente, biedt je de juiste motivatie om je kennis en vaardigheden verder te willen ontwikkelen en te slagen voor je opleiding. Wij werken continu aan de nieuwste opleidingsmethode voor nagelstylistes, die de behoefte van jou als cursist optimaal ondersteund.

De opleidingen zijn toegankelijk voor zowel startende stylistes vanaf 16 jaar, als voor stylistes die een omscholing wensen of hun kennis verder willen uitbereiden en zijn te volgen in losse modules. De opleidingen zijn gericht op cursisten die zich snel willen ontwikkelen binnen het vak nagelstyling, in een korte tijd kun je een belangrijke stap in je carrière maken. Ook na het behalen van je certificaat ondersteunen we je bij eventuele vragen en problemen.
Je staat er niet alleen voor!

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat vinden de cursisten van onze opleidingen:

Djeurmy van der Putten:
Ik heb de gel opleiding als heel erg leerzaam ervaren met een hoop gezelligheid waardoor er een fijne sfeer ontstond.
Super dat de opleidingen in kleine groepjes worden gehouden, ik heb een hoop snel kunnen leren! 
Zoals al aangegeven
kom ik nog zeker de nailart opleiding bij je doen,
 nogmaals super bedankt.

Wendy den Boon:
Ik heb de opleiding nagelstyling acryl afgerond. Het was een geweldige tijd. De lessen worden in een klein groep gehouden waardoor Shirline de tijd heeft om veel 1 op 1 uitleg te geven. Hierdoor krijg je de aandacht waar je die nodig hebt.
Bedankt Shirline voor de leerzame en gezellige tijd xxx


Ons bedrijf is opgenomen in het register van www.opleiding-nagelstyliste.nl